avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. In vara acestui an m-am pensionat la limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. In vara acestui an m-am pensionat la limita de varsta. ...

Buna ziua. In vara acestui an m-am pensionat la limita de varsta. Intrebarea mea este: ma pot angaja cu program normal la o firma privata? Daca da in ce conditii o pot face? Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Ina Radulescu , utilizator 15:31, 16 Decembrie 2022
Buna ziua,
Va puteti angaja la o firma privata. In prezent, nu exista nicio restrictie privind obtinerea de venituri din munca de către pensionarii pentru limită de vârstă.
Multumesc foarte mult pentru informatie. Sarbatori fericite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea lucacipetru lucacipetru Buna ziua. Sunt barbat,61 de ani, 20 ani si noua luni lucrati in Gr II de munca.Doresc sa-mi intocmesc dosarul de pensionare pentru limita de varsta si va rog ... (vezi toată discuția)
Pensionar cu drept de munca tantzi_t tantzi_t pe decizia de pensie scrie astfel: - pensie asigurari sociale ; - varsta 54 + 1 luna ; - varsta standard de pensionare 60 ani; - reducerea varstei standard ... (vezi toată discuția)
Cumularea pensiei cu salariul Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Situatia in care se poate cumula salariul cu pensia (in conditiile in care aceasta din urmă nu depăseste salariul mediu pe economie, respectiv ... (vezi toată discuția)