avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, locuiesc la bloc și eu și mai mulți ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, locuiesc la bloc și eu și mai mulți vecini ne confruntam ...

GEAMURI SUDATE PE CASA SCARII
Buna ziua, locuiesc la bloc și eu și mai mulți vecini ne confruntam cu o problema legata de geamurile de pe casa scarii de la parter,mai exact vecinul a blocat geamul folosind un aparat de sudura pentru a nu le mai deschide nimeni sa se aerisească pe scara...menționez că avem apă la subsol și va dați seama ce miros avem pe scara...atât vara cât și iarna noi nu putem deschide aceste geamuri de parcă ar fi proprietatea lui. Menționez că nu avem asociație de locatari de aceea va adresez această întrebare și mai exact cum putem reclama această persoană și în baza la ce lege.
Va mulțumim.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Decembrie 2022
Bots, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:32, 18 Decembrie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
taiati sudurile alea...
Dacă mă apuc sa tai sudurile pe care el le-a făcut ar însemna să mă cobor la mintea lui...știu ar fi cel mai rapid și simplu dar de multe ori asta duce la alte probleme.

gi-jane2 a scris:

taiati sudurile alea...

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
el s-a coborat sa faca asta, desi nu avea niciun drept. daca vreti varianta lunga, va trebui sa il dati in judecata pt a aduce fereastra la starea initiala, alta cale nu e.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concret este vorba despre parte comuna imobil de locuit in comun si legal niciun proprietar nu detine dreptul legal sa intervina de la sine putere asupra aspectului si destinatiei partii comune
Aspectul ca la nivelul imobilului nu exista constituita asociatie de proprietari ingreunaeza demersurile dv legale astfel ca ,fata de actiunea vecinului si dv aveti dreptul mai multi locatari sa dezafectati interventia de sudura
Analizati oportunitatea constituirii de asociatie de proprietari care are scopul de administrare si asigurare stare tehnica a partii comune de condominiu
Incercati sesizare oficiala la servciul specializat din primaria teritoriala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu de sub balconul de la parter, balcon construit cristinel_20052005 cristinel_20052005 Buna ziua As dori sa stiu al cui este spatiul de sub balconul de la parter, balcon construit deja, doar ca mai este spatiu sub el si as vrea sa il inchid si ... (vezi toată discuția)
Disconfort olfactiv alexd1990 alexd1990 Buna ziua, 1) Ca locatar al unui bloc, unde la 5 din 14 apartamente se gateste cu usa deschisa de la apartament spre casa scarii, carei autoritati trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fereastra scara blocului adnppvc adnppvc Scara blocului in care locuiesc este dotata cu geamuri care nu se deschid, din sticla groasa, opaca, intrucat aceste geamuri sunt situate catre ferestrele ... (vezi toată discuția)