avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună dimineața! Sunt căsătorită dar despărțită ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună dimineața! Sunt căsătorită dar despărțită și locuim ...

Bună dimineața! Sunt căsătorită dar despărțită și locuim separat de un an de zile. Dorim sa facem un copil dar înainte as vrea sa știu dacă se poate face un act notarial prin care tatăl renunță la drepturile părintești (custodie, vizita etc...) iar eu renunț la toate drepturile materiale din partea lui (pensie alimentara, nume pe certificat de naștere ...)? Copilul se va naște în timpul căsătoriei pentru ca momentan nu vom divorța. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Anducus40 , utilizator 10:11, 21 Decembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de a face un copil , amindoi ar trebui sa mergeti la psiholog.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

hotumattua a scris:

What about a one night stand? Makes sense?

Chiar cred că am luat-o rău de tot pe arătură cu feminismul ăsta de peste ocean. Numai faptul că o femeie poate să-și pună astfel de întrebări, de scenariu de de Hollywood, mi se pare teribil.

gi-jane2 a scris:

cam ciudat sa faceti un copil cu cel de care v-ati despartit ca nu va era bine, banuiesc.
daca vreti sa procreati si vreti sa fiti singurul parinte, apelati la o banca pt inseminare artificiala.
nascut in casatorie, copilul va avea ca tata pe sotul mamei sale, deci ce va doriti, nu e realizabil.
Chiar daca divortati, tatal nu poate fi impiedicat sa isi recunoasca copilul.
va avea atat drepturi, cat si obligatii.

La 39 de ani este greu cu one night stand, nu merg lucrurile ca la 20, amândoi ne dorim acest lucru și ne-am dat seama ca nu avem 2-3 ani pentru a avea noi relații. Mulțumesc pentru toate răspunsurile, pertinente sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am rămas gravidă cât soțul era în penitenciar, dar după ce a ieșit a recunoscut că m-a folosit. vreau să divorțez și să am doar eu drepturi asupra copilului, cum să fac? ValyTat ValyTat Buna ziua! Am cunoscut un băiat innchis l-am așteptat 3 ani de zile intre timp ne am cununat acolo în penitenciar odată ieșit mi a recunoscut că doar sa ... (vezi toată discuția)
Divorț și custodie Roxanasimona88 Roxanasimona88 Buna ziua. Numele meu este Simona,sunt căsătorită de 9 ani și am 2 copii minori. De o săptămâna m-am despărțit de soț și am plecat din casa, copiii ... (vezi toată discuția)
Succesiune după tată. suntem 2 frați și tata a murit de curând. ... viky62 viky62 Succesiune după tată. Suntem 2 frați și tata a murit de curând. Părinții noștri au divorțat și fiecare a rămas cu un copil. Înțelegerea ... (vezi toată discuția)