avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am domiciliul în București dar am și o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am domiciliul în București dar am și o casă la ...

Buna ziua!Am domiciliul în București dar am și o casă la tara moștenire cu alt frate dar nu am făcut succesiunea.In lipsa succesiunii pentru că mai stau și la tara și consum curent electric ce mă sfătuiți să fac pentru a beneficia de plafonare la ambele locuințe?Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: netsky , utilizator 13:21, 20 Decembrie 2022
nu beneficiati la ambele locuinte, la una nici nu sunteti proprietar.
La locatia de la tara nuintruniti conditiile legii in vigoare deoarece nu sunteti nici proprietar si nici nu aveti domiciliul stabil acolo
Unde aveti domiciliul consemnat in documentele de identitate?
Domiciliul este in București?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parinti cu preferinte magdalena1976 magdalena1976 buna ziua ,va rog sa ma ajutati intr-o problema . parinti mei are doi copi, un ap cu 3 cam pe care a facut acte de vanzare cumparare cu fratele meu si o ... (vezi toată discuția)
Drept de uzufruct DorinaCet DorinaCet Bună ziua, Vă rog frumos să mă lămuriţi în legătură cu o moştenire. Sunt moştenitor legal, împreună cu încă trei mătuşi şi fratele meu, al ... (vezi toată discuția)
Tvr-stat in stat face ce vrea ea, solicita taxe de la morti hacman hacman Buna ziua, Multumesc pentru promptitudinea raspunsurilor la celelalte intrebari pe care le-am mai pus. Am o problema: verisoara mea a murit, sotul ei a ... (vezi toată discuția)