avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce cota imi revine la mostenire?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce cota imi revine la mostenire?

sunt in proces(iesire din indiviziune) in calitate de parat(sotul meu a decedat) cu soacra(sotie supravietuitoare) si celalalt fiu al ei, pentru o casa si un teren de 4 ha. v-as ruga sa imi spuneti care poate fi cota mea? dar a soacrei? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: danacr3 , utilizator 22:05, 21 Ianuarie 2010
cam putine detalii pentru a ne face o idee despre ce este vorba acolo ..un pic mai explicit daca doriti un raspuns cat mai elocvent
buna seara!
aceste bunuri cum au fost dobandite de actre sotul dvs?
soacra are o cota de 2/8 iar fii 3/8 fiecare din ei.
bafta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare act vanzare-cumparare miha_mimi miha_mimi Poate fi atacat si anulat un act de vanzare/ cumparare a unei locuinte? Cine trebuie citat ca parat in cazul in care se constata ca vanzatorul a folosit acte ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate stefaniaalina75 stefaniaalina75 Tatal soacrei mele a decedat in 1980, mostenitori ramanand mama si cei doi copii (soacra mea si fratele dansei). La taxa de succesiune soacra mea nu a renuntat ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa bunicul - mama decedata SEY&SER SEY&SER bunicul si bunica au primit un impbil cu contract de v-c de la parintii bunicului cu clauza de a avea grija de ai si de a-i inmormanta, acestia decedeaza ... (vezi toată discuția)