avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită bună ziua ..s a dat o hotărâre judecătorească cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

bună ziua ..s a dat o hotărâre judecătorească cu plata cheltuieli ...

bună ziua ..s a dat o hotărâre judecătorească cu plata cheltuieli de judecata și posibilitate apel....apel pierdut , dar în hotărârea definitiva nu mai scrie nimic de plata cheltuieli judecata .. ...la plicul primit de la executor este prima varianta și pe baza acesteia s a luat decizia de executare silita....ma puteți ajuta ? cum este corect ? mulțumesc
Ultima modificare: Marți, 20 Decembrie 2022
lilianabre, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:37, 20 Decembrie 2022
corect e sa platiti cheltuieli de judecata, apel nu ati facut pt aceste cheltuieli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuielilor de judecata dandan2 dandan2 Buna ziua,daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta platii unor cheltuieli de judecata.In fapt este vorba despre un proces pe care l-am pierdut printr-o ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc camelia21 camelia21 Va salut pe toti forumistii! Vreau sa stiu si eu care e procedura de recuperare a unor cheltuieli de judecata acordata in formula executorie si definitiva de ... (vezi toată discuția)
Executare - cheltuieli de judecata: probleme, executor, contestatie, mostenitori, ... oanaportar oanaportar Tatal meu a primit de la un Executor judecatoresc o Adresa: \\"Instiintare privind masura popririi\\", prin care i se aduce la cunostinta ca s-a dispus ... (vezi toată discuția)