avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, am o hotarare judecatoreasca de restituire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, am o hotarare judecatoreasca de restituire a unui imprumut de 8000 ron ...

Buna seara un sfat va rog frumos ...am o hotarare judecatoreasca de restituire a unui inprumut de 8000 ron .. dar nu o pot pune in aplicare intrucat persoana respectiva nu detine decat un ap.care este de valoare prea mare .dar persoana respectiva presteaza munci in domenui cureteniei la persoane fizice fara contract ..beneficiaza de ajutor de caldura ...desi incaseaza undeva la peste 50oo ron ...ce pot sa fac so fortez cumva sami restituie inprumutu...multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:15, 20 Decembrie 2022
Nu prea aveți cum sa o forțați.. Executorul judecatoresc poate verifica periodic dacă apare cu venituri bunuri mobile conturi etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani prin ordin judecatoresc littlea littlea Buna ziua, ma numesc Lutas Adrian si in urma cu 7-8 ani o matusa a avut un accident de masina(victima) dupa ce a castigat procesul cu respectivul a primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani când debitorul nu are bunuri VioricaBufnea VioricaBufnea Cum pot recupera o suma de bani pentru care am hotărâre judecătorească favorabila , însă persoana nu are venituri și bunuri pe numele sau. Situația ... (vezi toată discuția)
Cum se poate recupera un debit de la o firma pe care nu pot sa o execut silit razvan79vl razvan79vl Buna ziua! Aduc acest subiect in discutie intrucat este destul de complex si nu reusesc sa il rezolv. Concret in anul 2007 am obtinut o Sentinta prin care il ... (vezi toată discuția)