avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Am un fiu minor care a locuit dintotdeauna la parintii ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Am un fiu minor care a locuit dintotdeauna la parintii mei. Eu ...

Am un fiu minor care a locuit dintotdeauna la parintii mei. Eu am cumparat un apartament in alt cartier. Fiul trebuie sa isi scoata prima carte de identitate si intrebarea mea este unde va fi domiciliul, la parintii mei unde si locuieste sau la mine, ca parinte?
Cel mai recent răspuns: krista56 , utilizator 12:06, 22 Decembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform Codului Civil și legislației în domeniul evidenței persoanei, domiciliul copilului minor este la părinții săi sau la reprezentantul legal. Deci, domiciliul fiului minor trebuie să fie același cu al dvs. Chiar dacă nu are încă act de identitate, în bazele de date fiul figurează în prezent cu același domiciliu ca dvs.
Multumesc mult de tot!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expirare ci cateldestept cateldestept Daca fiului meu de 24 ani i-a expirat cartea de identitate si eu nu mai doresc sa-l primesc in spatiu, pot sa-l evacuez? Apartamentul este al meu, mama lui, ... (vezi toată discuția)
Acte identitate minor la 14 ani - parinti fara locuinta proprietate personala nino_farutu nino_farutu daca un minor ajunge la virsta de 14 ani,cum se va proceda cu CI daca parintii nu detin unact prin care se face dovada domiciulului stabil ,ci au un act de ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc venitul meu și domiciliul minorului în românia. Sapte seven Sapte seven Bună ziua, am și eu următoarea situație,trebuie să dovedesc la autoritățile din Germania ca momentan nu am nici un venit în România și ca copilul meu ... (vezi toată discuția)