avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara! Soțul meu a luat o amenda de circulație ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara! Soțul meu a luat o amenda de circulație iar pe ...

Buna seara! Soțul meu a luat o amenda de circulație iar pe procesul verbal la numele de familie este greșita o litera.Se poate face contestație?Sau amenda ar trebui plătită?
Buna seara.
Doar pentru o litera gresita la numele de familie, nu este justificata contestatia.
Pentru a face o contestatie la un proces-verbal, acesta trebuie analizat in raport de prevederile O.G.2/2021 privind regimul juridic al contraventiilor.
Contestatia trebuie sa fie intemeiata pe motive de fapt si de drept, prin analizarea procesului-verbal contestat.
Daca doriti sa contestati procesul-verbal, luati legatura cu un avocat din localitatea dvs. care sa analizeze juridic procesul-vebal, daca intocmirea acestuia respecta conditiile de forma si fond prevazute de lege.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Decembrie 2022
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Şanse contestare pv Andrei6 Andrei6 Bună ziua/seara! Îmi puteţi oferi puţin ajutor în legătură cu contestarea unui pv? Există ceva erori în el, însă mi-ar fi de un enorm ajutor o ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda circulatie Ionutz20mad Ionutz20mad Buna ziua !! Ma puteti ajuta va rog cu un model de contestatie a unei amenzi de circulatie primita pentru depasirea alcoolemie. Am avut alcoolemie de 0.14 ... (vezi toată discuția)