avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Am încheiat un antecontract pt un apartament in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Am încheiat un antecontract pt un apartament in valoare de 65.000e ...

Am încheiat un antecontract pt un apartament in valoare de 65.000e in Iulie 2022 preț achitat integral cu TVA de 5%, urmând ca imobilul sa fie predat in anul 2025 când se va finaliza!
Noul plafon de impozitare de la 1 Ianuarie 2023 va afecta intr-un fel aceasta Tranzacție?
Menționez ca am mai achizitionat o garsoniera de la dezvoltator cu TVA de 5% in anul 2021.
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:13, 22 Decembrie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana in 2025 se pot intampla multe.... deocamdata nu aveti decat o coala de hartie. Impozitarea este in sarcina proprietarului ...in speta dezvoltatorul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in 2022 am cumparat un apartament (84 k) pe care l-am ... Androis Androis Buna seara, In 2022 am cumparat un apartament(84k) pe care l’am achitat integral in baza unui antecontract de vc, la care am achitat tva 5% conf normelor ... (vezi toată discuția)
Am incheiat un antecontract pt un apartament nou Ramona Blidaru Ramona Blidaru Buna ziua, Am incheiat un antecontract pt un apartament nou in 2022. Am preluat deja apartamentul dar nu am finalizat actele deoarece dezvoltatorul nu are ... (vezi toată discuția)