Buna ziua!
Angajatorul, in calitate de tert poprit, vireaza lunar sumele poprite din salariilor salariatilor-debitori in contul indicat de executorii judecatoresti si plateste comisioane bancare aferente sumelor respective. Astfel, angajatorul este prejudiciat lunar cu suma reprezentand totalul acestor comisioane . Ce solutie are angajatorul pentru a nu mai achita din propriul sau cont aceste comisioane pentru a caror plata nu are nici o vina? Multumesc!
Cand ai 20-25 de popriri lunar iar acestea se intind pe mai mai mult de 12 luni, nu cred ca se poate spune ca e o cheltuiala neglijabila. Pe de alta parte asa cum scria si Dapix mai sus, tertul poprit nu are nici o vina in toata aceasta poveste si e nedrept sa il obligi sa plateasca comisioane bancare pentru tranzactii pe care nu din vina lui le face.
20-25 propriri lunare par multe.Pe de alta parte inseamna ca societatea o avea 400-500angajati,20% din angajati cu proprire pe salariu cred ca este imens,dar sa zicem posibil.250-300 euro anual pare maruntis.Poate sunt 'hater'.Tot cred ca-i mai mare deranjul.