Intrebarea mea : in Cf este un proprietar si eu am drept de uzufruct viager, la audienta cine are dreptul sa se inscrie ?
In extras CF pe care am primit acum nr stradal este gresita , e alta de ce era in C F fin anul 2012. . Nr stradal in anul 2012 era trecut pe baza adeverintei primita de la primaria . Nu vor sa-mi ofera explocatii de ce apare nr gresit.
Daca e nevoie de imputernicire sa ma inscriu Eu ca uzufructuara ?
Imputernicirea trebuie sa fie notariala ? sau pe propria raspundere ?
Deci in anul 2012 am dus de la primaria adresa cu nr stradal , am primit incheiere si Cf cu nr stradal bun , Acum m-i s-a eliberat CF cu alt nr stradal , care este pe partea de vizavi al strazii.
Am cerut rectificate , care este respinsa ( am urmarit prin RGI ) incheiere de refuz inca nu am primit din 13 dec 2022. Eu ca uzufructuar pot sa ma indcriu la audienta ?
Cererea pt eliberate C F este din 29. 11 .
2022, de atunci nu reusesc sa am un C F cu adresa szradala buna , de Opc Cluj Napoca
Multumesc pt orice informatie ,
am primit incheiere la cerere de rectificare , respinge corectarea in C F eliberat din nr stradal gresit 29 la nr stradal bun 26 din motivul ca cererea a facut uzufructuarul , dar imi comunica ca adresa corecta e str Calu….nr 26[/i]
Uzufructuar viager =. Titular drept tabular
Am dreptul sa depun cerere de indreptare eroare matariala in CF de informare ? Platita si ridicata de mine , cu respect
Cf gresit?
NorbertS
Buna ziua!
Am 2 terenuri pe care intentionez sa le vand. Primul teren are toate actele in regula, dar al 2-lea teren, care este o bucatica de 40mp lipita de ... (vezi toată discuția)