avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebarea mea : in Cf este un proprietar si eu am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebarea mea : in Cf este un proprietar si eu am drept de uzufruct ...

Intrebarea mea : in Cf este un proprietar si eu am drept de uzufruct viager, la audienta cine are dreptul sa se inscrie ?
In extras CF pe care am primit acum nr stradal este gresita , e alta de ce era in C F fin anul 2012. . Nr stradal in anul 2012 era trecut pe baza adeverintei primita de la primaria . Nu vor sa-mi ofera explocatii de ce apare nr gresit.

Daca e nevoie de imputernicire sa ma inscriu Eu ca uzufructuara ?
Imputernicirea trebuie sa fie notariala ? sau pe propria raspundere ?
Ultima modificare: Vineri, 23 Decembrie 2022
ili47, utilizator
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 19:04, 6 Februarie 2023
Deci in anul 2012 am dus de la primaria adresa cu nr stradal , am primit incheiere si Cf cu nr stradal bun , Acum m-i s-a eliberat CF cu alt nr stradal , care este pe partea de vizavi al strazii.
Am cerut rectificate , care este respinsa ( am urmarit prin RGI ) incheiere de refuz inca nu am primit din 13 dec 2022.
Eu ca uzufructuar pot sa ma indcriu la audienta ?
Cererea pt eliberate C F este din 29. 11 .
2022, de atunci nu reusesc sa am un C F cu adresa szradala buna , de Opc Cluj Napoca
Multumesc pt orice informatie ,
Va rog , orice ajutor , sunt disperata,
Multumesc
am primit incheiere la cerere de rectificare , respinge corectarea in C F eliberat din nr stradal gresit 29 la nr stradal bun 26 din motivul ca cererea a facut uzufructuarul , dar imi comunica ca
adresa corecta e str Calu….nr 26[/i]
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
ili47, utilizator
Uzufructuar viager =. Titular drept tabular
Am dreptul sa depun cerere de indreptare eroare matariala in CF de informare ? Platita si ridicata de mine , cu respect
Ultima modificare: Luni, 6 Februarie 2023
ili47, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se poate radia dreptul de uzufruct viager daca actul ... Polixenia42 Polixenia42 Buna ziua, se poate radia dreptul de uzufruct viager daca actul prin care s-a dobândit acest drept nu a fost semnat de către uzufructuarul însuși? Se poate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor, ma numesc nicola alexandru, ieri am cumparat ... Nicola Alexandru Nicola Alexandru Buna ziua tuturor, ma numesc Nicola Alexandru, ieri am cumparat un apartament, s-a facut contractul de vanzare cumparare si cand am ajuns acasa am observat ca ... (vezi toată discuția)
Cf gresit? NorbertS NorbertS Buna ziua! Am 2 terenuri pe care intentionez sa le vand. Primul teren are toate actele in regula, dar al 2-lea teren, care este o bucatica de 40mp lipita de ... (vezi toată discuția)