avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Locuim in Mioveni ,jud Arges.De 3 ani am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Locuim in Mioveni ,jud Arges.De 3 ani am cumpărat ...

Buna ziua!
Locuim in Mioveni ,jud Arges.De 3 ani am cumpărat un teren in localitatea Stalpeni, unde am înființat o gradina de legume.De aproximativ 2 ani tot gunoiul menajer pe care îl producem la domiciliu din Mioveni îl ducem la Stalpeni unde am amenajat un spațiu pentru compost,pe care după o anumită perioadă îl aruncam pe teren .Nu dorim sa folosim îngrășăminte ,vrem să mâncăm legume bio.Am făcut cerere la Primăria din Mioveni pentru a rezilia contractul de gunoi menajer,pe motiv că noi nu mai scoatem la poarta absolut deloc gunoi menajer.Am primit răspuns scris că nu se poate ,că este o lege care obligă orice cetățean la plata gunoiului.(adică la colectarea,transportul și depozitarea gunoiului)Daca eu nu scot gunoi la poarta,ce gunoi îmi colectează ei?De ce sa plătesc pentru un gunoi care nu mi se ridică?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 24 Decembrie 2022
Aveti perfecta dreptate,dar omiteti aspectul esential ca intotdeauna statul trebuie sa castige
Exista dispozitii in vigoare,HCLM care obliga toti proprietarii de case,anual sa achite c/v taxa gunoi-indiferent daca locuiesc sau nu la acea locatie
Este situatie similara obligatiilor lunare a locuitorilor din blocurile de locuit in comun,care lunar sunt obligati sa achite c/v parti comune desi acestia nu utilizeaza terasa necirculabila,subsol tehnic,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Serviciul"deseuri menajere" pe care nu il utilizez. Mamaia7 Mamaia7 Am avut grija de o batrana care mi-a lasat la tara casuta ei cu gradina.Rudele ei vecine nu au impartasit alegerea batranei.Acum strada sa asfaltat si ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)
Care este legea in baza careia se plateste taxa de habitat? edy120376 edy120376 Am rugamintea sa-mi spuneti care este legea care reglementeaza taxa de habitat. M-am trezit cu o factura in care trebuie sa platesc taxa de habitat pe Martie, ... (vezi toată discuția)