avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... a venit de la cadastru si a masurat schimbul ce l-a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

a venit de la cadastru si a masurat schimbul ce l-a facut mama ...

a venit de la cadastru si a masurat schimbul ce la facut mama mea cu acest om,mama mea ia dat 5-7 ari linga casa sa el a dat cu 2 -3 ari mai mult in alta parte.Mama mea ar vrea sa treaca pe mine sau sa imi doneze pamintul,fara ca sa il treaca acest om pe numele ei, direct pe numele meu dara sa il mai treaca pe numele ei,,,,,,, poata acest domn sa treaca pe mine direct pamintul:!!!! sau ce se poate face v-as multumi mult daca mi-ti sa un sfat!! sarbatori fericite in continuare mai am 5 frati,trebuie ceva de la EI,SEMNATURI SAU IMPUTERNICIRE!!!
Cel mai recent răspuns: Voi nea , utilizator 10:58, 26 Decembrie 2022
Nu se poate cea ce vreti. Este un schimb, nu cumparare. Va fi trecut pe numele mamei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Danubiana Danubiana Suntem patru frați trebuie sa facem succesiunea după tata ei vor sa o imputerniceasca pe mama cu drept de semnătura eu nu vreau săi dau acest drept mamei ... (vezi toată discuția)
Dreptul la succesiune al unui infiat gentziana gentziana Am fost infiata de parintii mei adoptivi in urma cu multi ani, avand trecuti in certificatul de nastere numele actualilor parinti. Sunt singurul lor copil. ... (vezi toată discuția)
Procura speciala reprezentare dosar civil uzucapiunea Natalia22 Natalia22 Buna ziua, Am fost imputernicita intr-un proces de uzucapiunea de catre mama mea si as dori sa stiu daca se poate face actele de carte funciare pe numele ... (vezi toată discuția)