avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua !am primit acasă rechizitoriul de 5 zile ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua !am primit acasă rechizitoriul de 5 zile în calitate ...

Bună ziua !am primit acasă rechizitoriul de 5 zile în calitate de parte vătămată și inculpatul a venit sa ne împăcam sa mi acopere cheltuielile și daunele morale ma pot împacă cu el sa sa mergem cu un act convențional la camera preliminara ca ne am împăcat?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:38, 8 Ianuarie 2023
Buna ziua, da, in principiu se poate. Conteaza si despre ce fapta este vorba. Adica daca este incidenta impacarea sau nu. Insa, oricum ar fi, inculpatului ii profita impacarea. Dvs, insa, sa aveti grija sa specificati in hartia aceea ca eventualele cheltuieli judiciare vor fi achitate de inculpat, caci in caz contrar veti fi pus la plata. Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.sunt parte vătămată într-o înșelăciune.am plătit ... 1234doro 1234doro Bună ziua.Sunt parte vătămată într-o înșelăciune.Am plătit o sumă de bani unei presupuse firme pentru materiale de construcții care nu mi-au fost ... (vezi toată discuția)
Impacarea este posibila? veronicaroman2002 veronicaroman2002 Buna seara, In cazul unui furt de laptop banuiesc ca art 229 alin 1 pct b imi puteti spune daca partile se pot impaca? Impacarea in acest sens elimina ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare retragere plangere furt ContSters403177 ContSters403177 Buna ziua , acum 8 luni mi-a fost furata bicicleta din fata unui complex comercial . Autorul a fost prins si bicicleta recuperata . Intre timp dosarul a mers ... (vezi toată discuția)