avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Actele necesare pentru un loc de joaca?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Actele necesare pentru un loc de joaca?

Buna ziua,
Care sunt actele necesare pentru a deschide un loc de joaca pentru copii cu bouncere, casute, inchiriat doar pt organizat zile de nastere.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:54, 28 Decembrie 2022
Adresati-va personal la serviciul urbaniosm din primaria teritoriala care va poate oferi toate informatiile,daca se poate utiliza spatiul respectiv functie de planurile UAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un srl care sa se ocupe cu vanzare online. ialo ialo Buna ziua! Vreau sa imi deschid un srl care sa se ocupe cu vanzare online a unor saltele de joaca pt copii, formate din spuma cu memorie+huse. Ambii furnizori ... (vezi toată discuția)
Care este distanta legala de amplasare a unui parc de joaca pentru copii, fata de cladirea unui bloc? PAUL MIRELA PAUL MIRELA Aș dori sa intreb, care este distanta legala fata de bloc in constructia unui loc de joaca pentru copii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vreau să deschid un loc de joacă pentru copii. de ce acte și autorizații am nevoie? Alina FunLand Alina FunLand Buna ziua. Vreau sa deschid un loc de joaca pentru copii. As dori sa explic putin conceptul pe care il am eu in minte, pentru a ma putea face inteleasa si cine ... (vezi toată discuția)