avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara, exista vreo posibilitate sa recuperez ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara, exista vreo posibilitate sa recuperez avansul sau ...

Buna seara, exista vreo posibilitate sa recuperez avansul sau o parte din avans pentru o rezervare de revelion ce am anulat-o cu 2 saptamani inainte? Revervarea este facuta catre o persoana fizica, am dovada avansului. Multumesc pentru ajutor !
Cel mai recent răspuns: moxi , utilizator 22:32, 2 Ianuarie 2023
ar fi existat, daca ați fi invocat forța majora, de exemplu. nu cred ca refuzul înapoierii avansului s-ar putea motiva prin neplata acestuia
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
adriandimitriu, utilizator
Nu a existat nici un contract, a fost o înțelegere telefonică urmată de plata avansului.
O intelegere urmata de o neintelegere. Daca nu agreati o solutie comuna, rezolvarea e instanta
Explicati-i amiabil persoanei fizice ca , daca nu va restituie avansul (eu as cere si "despagubiri") veti sesiza ANAF , Politia , Antifrauda ca face evaziune fiscala (nu cred ca ati primit factura sau chitanta)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot recupera o factura cu chitanța pentru care am plătit și nu am primit nimic? Marginean ioan cristian Marginean ioan cristian Cum pot recupera o factura cu chitanța pentru care am plătit și nu am primit nimic? Am cumpărat cherestea Am plătit un avans de 5000 roni și 37195 ... (vezi toată discuția)
Restituire avans teren StefaniaAndreea92 StefaniaAndreea92 La inceputul anului am dat un avans la o agentie pentru rezervarea unui teren. In contractul de rezervare scrie ca pana la data de 20.04.2020 actele de vanzare ... (vezi toată discuția)
Probleme cu restaurantul pentru nunta!!! raul83 raul83 Am si eu o problema cu patronul restaurantului pe care l-am rezervat pentru nunta. Am rezervat restaurantul pentru nunta pentru 18 august anul curent iar acum ... (vezi toată discuția)