avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proceduri vânzare parte teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proceduri vânzare parte teren

Bună seara!

Dețin un teren agricol intravilan cu suprafața de 20 ari, intabulat. Dacă doresc să vând jumătate din acel teren ce proceduri ar trebui să urmez?
Ultima modificare: Miercuri, 28 Decembrie 2022
Monica R., utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:24, 28 Decembrie 2022
trebuie sa-l dezmembrati. consultati un topograf, pentru documentatia tehnica si un notar, pentru a intocmi actele legale. apoi topograful depune dosarul la OCPI si veti fi proprietarul a doua parcele vecine cu doua numere CF diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan cadastral mia26maria mia26maria Va rog sa mi spuneti daca se poate face cumpararea unei parti din o parcela intabulata dar fara sa aiba facute masuratorile in teren ? Pot sa parcurg eu acest ... (vezi toată discuția)
Teren mai putin decat in acte cristi200846 cristi200846 In 1974 parintii mei au cumparat un teren de 360 mp pe care au construit o casa . Vanzatorul avea o parcela de 720mp pe care a impartit-o in doua. Cand le-a ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren AkyNashu AkyNashu buna ziua am o mica rugaminte daca cineva ma poate ajuta. vreau sa cumpar un teren de la cineva . problema e ca din totalul de 35 de ari 7 sunt vanduti ... (vezi toată discuția)