avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DREPTUL MAMEI DEA PLECA DIN ITALIA ,NE FIMND MARITATA ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DREPTUL MAMEI DEA PLECA DIN ITALIA ,NE FIMND MARITATA DAR BARBATU A DAT NUMELE COPILULUI

CE DREPTURI AM DEA AL CONVINGE PE EL SA MA LASE CU FATA SA PLEC IN TARA NATALA? PE SCUR VREAU SA MA DUC IN VACANTA LA FAMILIEA MEA CU FATA FARA ,EL.
Cel mai recent răspuns: ContSters84919 , utilizator 09:56, 22 Ianuarie 2010
Daca obtineti o hotarare judecatorerasca de incredintare a copilului dvs., definitiva si irevocabila puteti pleca cu copilul fara sa mai cereti acordul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce influenta are faptul ca tatal a recunoscut copilul dar nu suntem casatoriti? maruska_23_ro maruska_23_ro CE DREPTURI AM DEA AL CONVINGE PE EL SA MA LASE CU FATA SA PLEC IN TARA NATALA? PE SCUR VREAU SA MA DUC IN VACANTA LA FAMILIEA MEA CU FATA FARA ,EL. (vezi toată discuția)
Trecerea granitei cu un minor rocsy81 rocsy81 Buna ziua! Sunt divortata de 6 ani si in urma divortului am obtinut si custodia copilului. Fetita mea are 9 ani si as dori sa pot pleca cu ea in vacanta in ... (vezi toată discuția)
Cum pot proceda? CiubotaruAna CiubotaruAna Buna ziua,am un copil in varsta de 5 ani,care poarta numele tatalui,pentru ca l-a recunoscut.Nu am fost casatoriti,si nu il intereseaza de copil,sunt ... (vezi toată discuția)