avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Un contract de v-c cu habitatie viagera se ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Un contract de v-c cu habitatie viagera se poate anula? ...

Buna ziua!Un contract de v-c cu habitatie viagera se poate anula?
Bună ziua!Eu am acte doveditoare prun care se dem ca banii soacrei au ajuns la cumnata.Am extrasele de transfer bancar.M am acoperit ca să nu am pb.Va mulțumesc!
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator
Ce aveti, mai mult va ingroapa decat sa va salveze...adica dvs ati incheiat un act cu soacra si aveti extrase ca banii i-ati dat cumnatei?
Soacra vrea sa fie ea în continuare sefa casei.Asta e pb.Acum vrea sa își ia casa inapoi comentând ca o parte din bani sunt de la ea.Dar ac bani au fost dați și cumnatei mele.Ea zice ca ia casa și nu ne mai înapoiază niciun ban.

Banii I am dat soacrei. Aceasta ulterior I a transferat fiicei ei.
Manuela Rășină, administrator
Doamna, pt a raspunde, apasati pe raspunde, e pe banda portocalie din josul ecranului . Nu mai postati mesaje consecutive si dublate !!!

Ok, am inteles aveti toate actele, nu mai luati in seama ce zice soacra.
gi-jane2, moderator
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza ... Emanuela12345 Emanuela12345 Buba ziua!Urmează sa cumpăr un ap de la soacra meu cu clauza de habitatie viagera pt ea.Cumnata mea vrea jumătate din suma.Este corect având în vedere ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare dupa succesiune catalinu catalinu Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca subiectul meu a mai fost discutat.... Situatia mea este urmatoarea.... In urma cu aproape 2 ani socrul meu ... (vezi toată discuția)
Donatie cojanioana cojanioana buna ziua, as avea cateva intrebari referitoare la o donatie pe care are trebui sa o primim de la soacra mea. Soacra mea are un imobil dobadit prin ... (vezi toată discuția)