Buna ziua!
Am o speta legata de un curs, pe care l-am achitat împreună cu prietenul meu (furnizorul având o oferta pentru 2 persoane în valoare de 5 000 lei), cursul urmând sa înceapă în luna Octombrie 2022 la început. După foarte multe insistente și apeluri din partea noastră, trecuseră deja 2 săptămâni din luna octombrie, iar noi încă nu primisem niciun răspuns legat de grupele de weekend pentru care aplicasem, cu începere de la începutul lunii octombrie. Prietenul meu i-a contactat din nou, moment în care patronul a decis ca noi sa nu mai participam niciun la curs, motivul invocat fiind atitudinea noastră nepotrivita (nepotrivita din cauza faptului ca trecuse foarte mult timp, iar noi nu mai primeam niciun răspuns/informație legată de curs. Am agreat în acest sens și ne a transmis ca ne va face transferul bancar. Nici pana astăzi nu ne a returnat banii, desi am avut un schimb de emailuri cu furnizorul respectiv. Ne-a tot amânat și ne a tot spus ca banii vor fi transferați pana la sfârșitul lunii Noiembrie, apoi am revenit către ei și ne-au spus ca banii vor fi transferați pana la sfârșitul săptămânii 19-23 Decembrie, și încă transferul nu a fost făcut. Nu dorim sa mai contactam furnizorul de servicii în acest sens, și am dori sa știm cum putem aborda aceasta speța și dacă este cazul sa mergem în instanță. Mulțumim!
În cazul.in care nu va achita intr un termen rezonabil solutia va fi probabil in instanta.Puteti incepe cu o notificare transmisa prin av pastrati corespondenta avuta etc..
Procedura in instanta poate dura termen nedefinit
Notificati oficial furnizorul cu obligatia restituirii sumei avansate-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta