avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vreau sa întreb doar atât, mi e neclar ca la un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vreau sa întreb doar atât, mi e neclar ca la un dosar penal ...

Vreau sa întreb doar atât, mi e neclar c la un dosar penal deschis nu se știe de cine,pt violenta în familie, unde am fost tratata și inuman de polițiști, de o luna de când e nici o data nu m a întrebat pe mine nimic, nu mi s a luat declarație, nimic. Nici nu știam ca am dosar, e normal? Parca erau audiate ambele părți în orice dosar, auzeam ca voi fi chemata, audiata. Nici în casa nu m au lăsat sa stau sa aud ce zice mama, când am ajuns acasă m au trimis un etaj mai jos, apoi la parter, nu am reușit sa știu nimic pana azi, fiind mereu îndepărtată, pare ciudat, într un dosar sunt audiate ambele părți, nu? Sau ce se vrea?
Pana și la politie am stat în cătușe și declarațiile au fost scrise de polițiști, au scris fără sa știu eu ce au vrut.
Cel mai recent răspuns: Anda303 , utilizator 20:22, 30 Decembrie 2022
Asa ca spuneți mi, când fostul soț a fost acuzat de mine de,, loviri și alte violente,, a fost chemat și audiat. Eu nu și am fost ținută în cătușe și polițiștii au dat declarație în locul meu.n am semnat nimic pana azi. Este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce putem face in acest caz? dianaenache87 dianaenache87 Buan dimineata!Am si eu o problema delicata!!Sotul meu impreuna cu un prieten au fost luati de politia comunitara...La sectia de politie au fost arestati cu ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, dupa o banala altercatie in trafic, la mai bine de ... Acg194 Acg194 Buna ziua, dupa o banala altercatie in trafic, la mai bine de 7 luni sunt citat la Politie sa dau declaratii si mi se aduce la cunostinta ca sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)