avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj la divort

Buna ziua! Fiul meu a cumparat in rate pe 30 ani , pe numele lui , un apartament . Actuala sotie a cumparat , tot in rate , tot inainte de casatorie , pe numele ei , o masina si o parte din mobila. Acum , la 4 de la casatorie , vor sa divorteze . El va ramane in apartament. As dori sa stiu cu cat trebuie sa o despagubeasca pe sotie !
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:37, 2 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu jumatate din contravaloarea ratelor platite cat au fost impreuna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț fără partaj. ce drepturi are actuala soție a tatălui asupra apartamentului nostru? raulmihai01@yahoo.ro raulmihai01@yahoo.ro Buna ziua părinții mei sunt divorțați de 23 de ani și între timp tatăl sa căsătorit cu acte, după 20 de ani soția la gonit de acasă și sa mutat la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ... Monesha Monesha Buna ziua. Soțul meu a cumpărat cu fosta sotie prin credit ipotecar apartamentul in care locuim acum. Apoi au divorțat. A trebuit să \"vândă\" ... (vezi toată discuția)
Sotia ramasa dupa deces sot, cu ce ramane? burceavc burceavc Buna ziua As dori sa ma ajutati intr- o privinta cu un sfat . Sotul meu a decedat acum 1,5 ani ( mai sunt 6 luni pana la 2 ani) , el mai avea din prima ... (vezi toată discuția)