avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua! Locuim de 20 ani în casa pe care am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua! Locuim de 20 ani în casa pe care am moștenit-o ...

Bună ziua!
Locuim de 20 ani în casa pe care am moștenit-o de la părinții mei. Mai avem un apartament cumpărat imediat după căsătorie. Urmează sa divortam și soțul are pretenția ca în urma divorțului sa ii dau bani pt ca a investit și el in casa în care locuim.
Legal, poate avea aceasta pretenție?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 11:02, 2 Ianuarie 2023
Da, poate solicita aceste sume in contul unui drept de creanta. Ceea ce ii puteti evidentia dvs este ca de fapt in acesti 20 de ani si el s a bucurat de acele imbunatatiri si oricum va exista si o uzura.

]ncercati sa ajungeti la un acord caci in instanta va dura si va costa foarte mult pentru ambii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am vreun drept la casa în care locuim? eu și soțul ... cosmon2004 cosmon2004 Bună ziua, Am vreun drept la casa în care locuim? Eu și soțul meu suntem de 20 de ani împreună , 18 ani concubinaj iar ultimii 2 ani căsătoriți ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie ... andrei nou andrei nou buna ziua.as vrea sa stiu daca in cazul divortului dupa o casnicie de 20 de ani,am dreptul la jumatate din apartamentul care a fost cumparat de partener ... (vezi toată discuția)
Ajutor!divort,partaj.. P0Mariana P0Mariana Buna!Sunt casatorita cu actualul meu sot de mai bine de 20 de ani si avem doi copii dintre care unul dintre ei,inca minor(17 ani).Probleme in familie avem de ... (vezi toată discuția)