avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Impozit primarie. Executare silita. Buna ziua. Ce pot ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Impozit primarie. Executare silita. Buna ziua. Ce pot face dacă în 2011 nu am radiat o masina(autoturism) ...

Bună ziua. Ce pot face dacă în 2011 nu am radiat o masina(autoturism) și primaria mi-a blocat conturile. Nu am putut radia masina deoarece era gajata pentru un împrumut pt o firma care a întrat în insolvență.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:26, 5 Ianuarie 2023
In functie de motivele concrete pentru care s-a pus poprire pe conturi se poate formula contestatie la executare in termen de 15 zile de la momentul la care ati luat la cunostinta de executarea silita.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2023
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
primaria nu e interesata de motivul pentru care ati pastrat masina inregistrata, nu-i este opozabil. iar din 2011 a trecut o gramada de timp. nu ati facut nimic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune in contract de imprumut-posibil? bucan_george bucan_george Buna Ziua, Am incheiat un contract de imprumut prietenesc cu o persoana fizica .Acesta a garantat imprumutul in valoare de 13200Ron cu un autoturism ,dar ... (vezi toată discuția)
Poprire suspecta - a doua executare silita pentru acelasi credit malexm malexm Prin 2003 am facut un imprumut la o banca, in 2006 am fost executat silit si am achitat intreaga suma la executor, in data de 4.11.2016 am primit un mesaj de ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu biluti biluti Buna ziua Sotului meu i s-a pus abuziv poprire pe salariu desi anul trecut a facut un imprumut la o banca. Am contestat dar nu am putut plati taxa de timbru ... (vezi toată discuția)