avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua; ne-am mutat de curând la parter, într-un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua; ne-am mutat de curând la parter, într-un bloc cu ...

Bună ziua; ne-am mutat de curând la parter, într-un bloc cu demisol, în actele apartamentului figurează că suntem copropietari comuni asupra curții, din spatele blocului, cu restul propietarilor celorlalte apartamente, dar vecini de la demisol au pus lacat pe curte si nu o putem folosi și noi; cum putem să îi determinăm să ne dea și nouă o cheie de la fiecare intrare din curte?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:35, 4 Ianuarie 2023
Buna ziua. Fie apelati la un conciliator, fie apelati la justitie.
Initial sesizati oficial presedintele de asociatie care daca stapaneste legislatia in vigoare,ar trebui sa se implice efectiv astfel incat sa fie respecatata legea si sa dispuna masurile necesare astfel incat toti proprietarii sa poata utiliza neingradit si neconditionat partea comuna d econdominiu
Conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu pot utiliza exclusiv partea comuna de condominiu decat cu acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari prin incheierea de contract de folosinta sau locatiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. ... Laurici95 Laurici95 Buna seara. Am o nelamurire in privinta uscatoriei din bloc. Eu locuiesc la etajul 1, iar la parter am o vecina care vrea sa vina la etajul 1 sa isi usuce ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)
Utilizare boxa la bloc CORNELIA.G CORNELIA.G Doresc sa stiu daca boxa de la parterul blocului, care are perete comun cu apartamentul meu, poate fi folosita ca spatiu de depozitare doar de apartamentele de ... (vezi toată discuția)