avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Va rog, cateva lamuriri in legatura cu cele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Va rog, cateva lamuriri in legatura cu cele 5 zile ...

Buna ziua. Va rog, cateva lamuriri in legatura cu cele 5 zile pt ingrijirea unui bolnav, din recenta lege 238/2022. Bolnavul trebuie sa aiba acelasi domiciliu cu ingrijitorul? Cele 5 zile sunt zile lucratoare ( deci, fara s/dum si sarb legale), sau sunt 5 zile calendaristice, incluzand astfel weekendul/ sarb legale?
Cel mai recent răspuns: dm1.ro , utilizator 09:48, 5 Ianuarie 2023
durata este de 5 zile lucrătoare într-un an calendaristic
Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
dm1.ro, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ingrijire copil bolnav cu varsta de 2 ani si 2 luni miranic miranic Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca medicul de familie imi poate elibera concediu medical pentru ingrijirea fetitei mele care are 2 ani si 2 luni si a fost ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața! În ce condiții se acorda cele 10 zile de co ... I Ella I Ella Bună dimineața!În ce condiții se acorda cele 10 zile de CO pentru îngrijirea unei persoane bolnave,ce trebuie sa fac pentru a beneficia de ele si cu cât ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna ptr concediu medical matei11 matei11 Buna ziua Am o salariata care intra in concediu medical Sarcina si lauzie in luna aprilie. A venit cu o cerere de concediu odihna ptr anul 2017 -. Cum ii ... (vezi toată discuția)