Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și la verificarea actelor am fost găsit cu permisul suspendat ptr 60 de zile ptr cumul de 15 puncte care nu am știut de oare ce nu locuiesc la adresa din buletin. Mi-a făcut dosar penal am fost chemat la Udriste ptr audieri și să trimes dosarul la parchet cu propunere de ne-începerea urmăriri penale. Aveți ideie de ce durează așa mult sa primesc un răspuns de la parchet ? Sa ce este de făcut în cazul meu ptr a-mi redobîndi permisul ?. Menționez că am depus de doua ori cerere pet soluționarea dosarului și cereri ptr a fi primit în audiență la prim-procuror și nu am primit nici un răspuns. Mulțumesc frumos
Finalizarea cauzei dv este conditionata de bagajul de activitate al procurorului responsabil,de urgentele in solutionare si de alti factori independenti de vointa acestuia
Credeți că dacă îmi pun un avocat as putea să-mi redobîndesc permisul mai repede ?. Mulțumesc
ynocentta a scris:
Finalizarea cauzei dv este conditionata de bagajul de activitate al procurorului responsabil,de urgentele in solutionare si de alti factori independenti de vointa acestuia