avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și la verificarea ...

Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și la verificarea actelor am fost găsit cu permisul suspendat ptr 60 de zile ptr cumul de 15 puncte care nu am știut de oare ce nu locuiesc la adresa din buletin. Mi-a făcut dosar penal am fost chemat la Udriste ptr audieri și să trimes dosarul la parchet cu propunere de ne-începerea urmăriri penale. Aveți ideie de ce durează așa mult sa primesc un răspuns de la parchet ? Sa ce este de făcut în cazul meu ptr a-mi redobîndi permisul ?. Menționez că am depus de doua ori cerere pet soluționarea dosarului și cereri ptr a fi primit în audiență la prim-procuror și nu am primit nici un răspuns. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Viorel Enache , utilizator 14:18, 5 Ianuarie 2023
Finalizarea cauzei dv este conditionata de bagajul de activitate al procurorului responsabil,de urgentele in solutionare si de alti factori independenti de vointa acestuia
Credeți că dacă îmi pun un avocat as putea să-mi redobîndesc permisul mai repede ?. Mulțumesc

ynocentta a scris:

Finalizarea cauzei dv este conditionata de bagajul de activitate al procurorului responsabil,de urgentele in solutionare si de alti factori independenti de vointa acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni pustiull pustiull buna ziua am facut un accident pe trecea de pietoni acum 4 luni mi-a fost luat permisul pe loc,mi-a fost data o dovada de 15 zile victima nu a avut multe ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face? istratecristinel istratecristinel am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul ... (vezi toată discuția)