avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! Sunt însărcinată in luna a 6a și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! Sunt însărcinată in luna a 6a și urmează sa ...

Buna ziua ! Sunt însărcinată in luna a 6a și urmează sa intru in concediu prenatal. Țin sa mentionez ca am intrat încă din luna a 2a in concediu de risc maternal.
Care sunt pașii care trebuie urmați, ce acte sunt necesare si unde trebuie depuse ca sa pot beneficia de concediu prenatal, postnatal și de creștere a copilului.
Mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
Diana Marica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Diana Marica , utilizator 12:54, 5 Ianuarie 2023
In cazul concediilor prenatal si postnatal angajatorul ar trebui sa stie demersurile pentru a beneficia de aceste concedii.

In cazul celui pentru crestere copil... actele se depun la primaria de domiciliu si le gasiti la art. 13 din OUG de mai jos ( sau discutati cu cineva din primarie sa va indrume)
[ link extern ]
Va mulțumesc frumos pentru răspuns !
Numai bine va doresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal paraschivanamaria paraschivanamaria sunt insarcinata in 15 saptamani; din sapt 9 beneficiez de concediu medical cu spitalizare. cei de la firma la care lucrez mi-au spus ca nu pot angaja pe ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la munca dupa concediu de crestere copil. Andrada Balc Andrada Balc Buna ziua!am cateva nelamuriri in ceea ce priveste intoarcerea la munca.Cand am fost insarcinata,de la locul de munca s-a hotarat ca mai bine este sa intru in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație Andreealinda Andreealinda Bună sunt în concediu creștere copil pana în martie! Între timp sunt însărcinată și urmează sa nasc la Sf lui iulie. La lucru ar trebui sa ma întorc ... (vezi toată discuția)