avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut un an și ...

Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut un an și doar eu am acceptat moștenirea ce acte pot să fac pentru succesiune?
Mergeti la un notar din localitatea unde a avut ultimul domiciliu tatal dvs. si va indruma acesta.
Asta știam credeam că dați un răspuns mai clar ce acte am nevoie

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Aveti detalii mai jos
[ link extern ] /
Mergeti la notar dacă va înțelegeți.
Sau la avocat daca nu vor veni toți la notar.
Pentru instanta este de discutat cu avocatul plătit.

București 2023
Pentru un răspuns clar, mergeți dvs, la un birou notarial, achitați o consultație și în funcție de situația dvs exacta și de actele pe care le aveți, in urma unei discutii directe cu notarul, vi se vor indica documentele necesare pentru dezbaterea succesiunii.
Când interesul este al nostru, nu putem avea pretenția sa obținem de pe internet si gratis răspunsuri clare, stand în șezut pe scaun, din căldura căminului :)

Alte discuții în legătură

Se mai poate dezbate succesiunea la 20 de ani de la moartea mamei/bunicii? care sunt pașii de urmat? Annett Annett Bună ziua! Au trecut mai bine de 20 de ani de la moartea bunicii mele, care a avut 3 copii, unul dintre ei fiind tatăl meu. Când a murit bunicul, toți ... (vezi toată discuția)
Dupa deces, fiul poate vinde masina(avariata) ? henrik henrik Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu cateva zile, si are o masina(avariata) pe numele lui, si vreau sa ma ajutati daca masina o pot vinde (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumpare cu intretinere - intrebari/lamuriri dark_ambient dark_ambient Salut! Am si eu cateva nelamuriri dar si intrebari legate de un contract de vanzare cumparare cu intretinere. Parintii mei au facut un contract de ... (vezi toată discuția)