avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut un an și ...

Bună ziua dacă de la moartea tatălui meu a trecut un an și doar eu am acceptat moștenirea ce acte pot să fac pentru succesiune?
Bună pai dacă nu au făcut nici un demers mai am vreo legătură cu frații nu pot singură să rezolv?
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Mulțumesc frumos o seară liniștită

Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Ianuarie 2023
gi-jane2, moderator
Da, pentru ca și omul care sta în fata dvs, are niște ani de studii în spate, pe baza cărora va poate da un răspuns clar, astfel cum pretindeți.
Iar serviciile juridice nu sunt din categoria voluntariat si, la fel ca orice alte servicii, în mod normal, se plătesc.
Forumul este un loc unde juriștii, PRO BONO, își rup din timpul lor, ca să va răspundă dvs în scris si sa va dea informatii cu caracter general, astfel incat sa stiti in mare, ce aveti de facut. Pentru "clar" si detaliat, trebuie sa depuneți și dvs puțin efort.
Nu este un loc unde sa ii trageți de mânecă și sa le cereți cont. Putina decenta si recunoștință nu ar strica.
Nu cred ca medicului ii scrieți pe vreun forum.
Dana1974@ a scris:

Bună pai dacă nu au făcut nici un demers mai am vreo legătură cu frații nu pot singură să rezolv?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la notar dacă va înțelegeți.
Sau la avocat daca nu vor veni toți la notar.
Pentru instanta este de discutat cu avocatul plătit.

București 2023

Se poate dar în condițiile legii.
Moștenitorii vor fi citați.
Aceștia își vor expune punctul de vedere la notar sau la instanță.

Pana sa va lămuriți cu actele ar trebui sa va lămuriți dacă mergeți la notar sau la avocat pentru judecata.

Sfatul meu ar fi sa va orientați către instanță ca sa nu încurcați lucrurile.
Nu este asa de ușor de înlăturat moștenitorii de la moștenire.
Eu ma ocup si cu asa ceva și știu ce spun.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai poate dezbate succesiunea la 20 de ani de la moartea mamei/bunicii? care sunt pașii de urmat? Annett Annett Bună ziua! Au trecut mai bine de 20 de ani de la moartea bunicii mele, care a avut 3 copii, unul dintre ei fiind tatăl meu. Când a murit bunicul, toți ... (vezi toată discuția)
Dupa deces, fiul poate vinde masina(avariata) ? henrik henrik Buna ziua, tatal meu a decedat in urma cu cateva zile, si are o masina(avariata) pe numele lui, si vreau sa ma ajutati daca masina o pot vinde (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumpare cu intretinere - intrebari/lamuriri dark_ambient dark_ambient Salut! Am si eu cateva nelamuriri dar si intrebari legate de un contract de vanzare cumparare cu intretinere. Parintii mei au facut un contract de ... (vezi toată discuția)