avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, Sunt angajata cu contract de munca pe 8 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, Sunt angajata cu contract de munca pe 8 ore/perioada ...

Buna ziua,

Sunt angajata cu contract de munca pe 8 ore/perioada nedeterminata.
Am 12 luni in câmpul muncii.
Sunt insarcinata si am gasit recent si un loc de munca part-time.
Intrebarea este ( pana la naștere) o sa fac 6 luni la locul de munca part-time.
La concediul de maternitate se i-a in calcul si venitul de la locul de munca part-time sau trebuia sa am minim 9 luni la acest loc?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: NSteph , utilizator 08:30, 6 Ianuarie 2023
Concediul de maternitate va fi platit de ambii angajatori separat.

Stagiul minim de cotizare este de 6 luni realizate in ultimele 12 luni anterioare perioadei in care se acorda concediul medical.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Simona G9 Simona G9 Buna ziua, Sunt însărcinată și urmează sa intru în prenatal începând cu 1 Ianuarie 2020. In prezent sunt angajata pe perioada nedeterminata în doua ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Laurasilviu Laurasilviu Buna ziua am și eu o întrebare dacă sunt însărcinată în 4 săptămâni dacă mă angajez până la luna nașteri pot beneficia de concediu prenatal??? (vezi toată discuția)
Concediu medical -2 angajatori ELENA2009 ELENA2009 Buna ziua, In acest moment obtin venituri din 2 surse pe cim si sunt insarcinata. In momentul in care voi intrat in concediu de maternitate, voi putea ... (vezi toată discuția)