avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara In cazul unei hotarari judecatoresti care ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara In cazul unei hotarari judecatoresti care imi acorda ...

Buna seara

In cazul unei hotarari judecatoresti care imi acorda o suma de bani, iar paratul nu vrea sa plateasca, in cat timp pot incepe executarea silita? Am inteles ca exista o perioada in care daca nici paratul nu plateste nici eu nu incep executarea silita, pot fi acuzata de pasivitate si executarea se poate contesta?
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 20:18, 6 Ianuarie 2023
In termen de maxim 3 ani de la data cand se naste dreptul de a obtine executarea silita.
Informațiile dvs sunt confuze sau consultați.un av pt lămuriri sau mergeți la un executor pt rezolvarea situației...
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)
Plata cheltuieli judiciare tiberiulupoiu tiberiulupoiu in urma unui proces civil instanta a hotarat plata unor cheltuieli - masuratori, taxa judiciara, plata avocat,facute de reclamant, eu fiind parat si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Prescriptie edycef edycef in urma unei hotarari judecatoresti am fost obligat la achitarea unei sume catre o societate comerciala , societate care a apelat la un executor ... (vezi toată discuția)