avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune părți sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune părți sociale

La cesiunea integrală a părților sociale ale unui SRL, înțeleg că se întocmește Act Constitutiv Actualizat, cu datele noului asociat unic. Acesta devine și administrator, fapt care se specifica in respectivul act. Întrebarea mea este dacă mai este nevoie să existe o decizie de revocare a mea ca administrator sau dacă in decizia asociatului unic este necesar să specific și asta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 12:57, 10 Ianuarie 2023
Atât timp cât nu există o decizie de revocare din funcția de administrator, veți rămâne administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie asociat unic florry21 florry21 Buna ziua! Sunt asociat unic si administrator la o firma SRL, infiintata in mai 2014. Pe aceasta firma mai este un administrator, colega mea. Ideea este e ... (vezi toată discuția)
Cooptare asociat si majorare capital aport asociat ramonagrig ramonagrig Cooptare asociat si majorare capital cu aport asociat pe care vreau sa il trec si administrator. Buna ziua, Am un SRL din 2016, cu asociat unic- ... (vezi toată discuția)
Vanzare firma lenuivan lenuivan vreau sa vand o firma la care sunt asociat unic, in patrimoniu nu mai am niciun bun(am avut o masina ptr transport dar am vandut-o) Ce acte tb sa intocmesc? - (vezi toată discuția)