avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Buna seara Mama mea are un teren extravilan dar nu ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Buna seara Mama mea are un teren extravilan dar nu stie exact ...

Buna seara
Mama mea are un teren extravilan dar nu stie exact unde este.A primit o factura de platit pentru impozit.Nu stie numarul de carte funciara sau numarul de cadastru dar pe factura scrie codul de identificare fiscala.Ce ar trebui sa faca ca sa stie unde este terenul,cate hectare are etc?Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:57, 8 Ianuarie 2023
Nu scrie în titlul de proprietate? Pentru impozit a primit o înștiințare, nu o factură. Iar CIF ul este al DITL
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Ianuarie 2023
adriandimitriu, utilizator
Sa mearga la Primaria unde e terenul, la Registrul agricol. Acolo il poate identifica.

adriandimitriu a scris:

Nu scrie în titlul de proprietate? Pentru impozit a primit o înștiințare, nu o factură. Iar CIF ul este al DITL

Nu are contractul :(
daca nu are titlu de proprietate, cum de este al ei? doar fiindca plateste impozit?

Georgiana9604 a scris: Nu are contractul :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren in indiviziune constantin29 constantin29 Buna dimineata,am urmatoarea problema,in urma succesiunii dupa bunicii mei,ambii decedati,mama mea si fratele ei au mostenit 3 hectare teren agricol ... (vezi toată discuția)
Unde platesc impozitul pe teren cu amplasament "incert"? nahilia nahilia Unde platesc impozitul pe teren al carui amplasament este \"incert\"? Suna ciudat..stiu.. Problema este urmatoarea: In titlul de proprietate este trecuta o ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune Gabriel_MIMLXXXVII Gabriel_MIMLXXXVII Buna ziua, Am o problema un pic complexa de succesiune pentru terenurile bunicului. Prima problema este ca toate actele de proprietate au ramas la un unchi ... (vezi toată discuția)