avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am facut o contestatie la decizia ANRP si am cerut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am facut o contestatie la decizia ANRP si am cerut corectarea ...

Am facut o contestatie la decizia ANRP si am cerut corectarea deciziei si cheltuielile de judecata. s-a facut o corectare a deciziei, dar nu am primit cheltuielile de judecata (respectiv onorariu avocat) in intregime exista vreo explicatie.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 21:54, 8 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista și posibilitatea ca instanta sa reducă onorariul de avocat la cererea părții adverse sau din oficiu.Toti avocații s -au confruntat cu astfel de probleme când instantele din răutate,răzbunare în unele cazuri,grija fata de bănuții statului(din care sunt plătiți bine și de din care le le sunt.platite pensiile faraonice)procedează în acest mod.-Exista și variantele omiterii unor chitanțe ,erori etc.O sa va lamuriti când o sa primiți hotărârea..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta onorariu avocat NICULIN NICULIN chitanta onorariu avocat Buna ziua!. Va solicit un raspuns, referitor la depunerea chitantei onorariu avocat de catre parat sau reclamant la dosarul cauzei. ... (vezi toată discuția)
Proces in contencios-administrativ statachevioleta statachevioleta Buna daca in faza de recurs se respinge si se da hotarare judec.prin care trebuie sa platesc parti adverse cheltuieli de judecata 1000 lei ,dar avocata partii ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat in apel fraua fraua este corect ca un avocat care castiga in apel sa depuna la dosarul cauzei dovada onorariului incasat doar dupa ce instanta se pronunta in cazul respectiv ? ... (vezi toată discuția)