avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara. As dori sa știu ce implica angajarea mea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara. As dori sa știu ce implica angajarea mea la o firma ...

Bună seara. As dori sa știu ce implica angajarea mea la o firma neplătitoare de tva. Ma afectează în vreun fel pe termen lung? Imi va afecta pensia? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AndraD. , utilizator 10:42, 9 Ianuarie 2023
Nu are legatura pensia dvs cu calitatea de platitor sau de neplatitor de TVA a angajatorului.
Mulțumesc pt răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avantaje si dezavantaje platitor tva fcostea fcostea Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog cu un raspuns in legatura cu plata/neplata TVA? Ma intereseaza care sunt avantajele si dezvantajele pentru o firma ... (vezi toată discuția)
Pfa - contracte cu srl she_crissy she_crissy Buna ziua, Am o intrebare ce vizeaza statutul PFA si sper sa ma puteti ajuta. Eu si alte 3 colege ne-am decis sa incepem un proiect individual si avand in ... (vezi toată discuția)
Facturare srl neplatitor de tva rominter rominter Buna seara, Sunt un SRL nou infiintat neplatitor de tva, domeniu de activitate fiind comertul ( bon fiscal / factura fiscala). As avea nevoie, va rog, de ... (vezi toată discuția)