avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bună ziua! Având nevoie de un contract de comodat pt ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bună ziua! Având nevoie de un contract de comodat pt locuință ...

Bună ziua! Având nevoie de un contract de comodat pt locuință încheiat între proprietarul apartamentului și mine, am citit că se poate obține și online de pe un site de specialitate. Întrebarea este cât de legal este acel contract și dacă este recunoscut de instituțiile unde aș putea avea nevoie de el?
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 15:41, 9 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, nu este recomandabil sa folositi modele de contract. Un contract trebuie adaptat nevoilor dvs. si situatiei concrete pentru care se incheie, altfel pe viitor ati putea avea probleme legate de derualrea acestui contract sau la finalizarea acestuia, putand sa pierdeti mai mult financiar decat daca ati apela la un consult de specialitate pentru redactarea contractului Cel mai bine apelati la un avocat, acesta va poate redacta contractul dupa o discutie prealabila cu dvs. pentru a reda cel mai bine ceea ce va este necesar si a-l putea folosi la institutii ulterior. Cu stima, av. Madalina Pascu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare încheiere contract de comodat pt. pfa MaddieD MaddieD Bună ziua, Aș dori să știu care sunt actele necesare încheierii unui contract de comodat pt. PFA. Intentionez să activez ca traducător/ ... (vezi toată discuția)
Avocat b-bv Emil TT Emil TT Buna ziua, sunt din Bucuresti si caut un avocat care sa ma reprezinte intr-o situatie de drept civil , pe raza judetului Brasov ! Daca este posibila o ... (vezi toată discuția)
Copil conceput in timpul divortului Ramona_1985 Ramona_1985 Bună ziua. Sunt separata de 6 ani de fostul sot, insa divortul s-a incheiat abia azi. Intre timp mi-am facut alta relatie, iar in noiembrie 2023 am ramas ... (vezi toată discuția)