avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, La internarea mamei intr- un camin( avand ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, La internarea mamei intr- un camin( avand Alzheimer), ...

Buna ziua,
La internarea mamei intr- un camin( avand Alzheimer), am semnat mai multe hartii, printre care si ca voi fi de acord ca la deces, ei sa asigure si firma funerara…
Ptr ca locul de veci si toata procedura va fi in alta localitate, as vrea sa lucrez cu firma autorizata DSP dar nu cea de la camin, ci din provincie! Cum pot rezolva ..? Dupa deces, caminul imi poate influenta hotararea?.. multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:39, 11 Ianuarie 2023
Sunt etape distincte materializate prin incheierea de documente legale
Pentru inmormantare se incheie contract in care dv aveti dreptul sa impuneti clauze
Multumesc… strict sunt interesata daca exista legal o parghie… atunci cand voi fi anuntata, sa invoc un art,… ceva.. care sa ma ajute si sa pot lucra cu cine doresc!
care e diferenta ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama la azil - sora mea doreste partaj gugutza gugutza Buna ziua ! Cine ma poate ajuta, oare ? In anul 1991 am cumparat apartamentul pe care îl ocupam împreuna cu mama mea din 1978. L-am achitat in totalitate, ... (vezi toată discuția)
Reparații efectuate prost acum doi ani la subsolul blocului. ce căi legale există pentru a obliga asociația să rezolve situația? doomiz doomiz in urma cu 2 ani am facut reparatia instalatiei de la subsolul blocului cu o firma , care a fost platita din fondul de infrumusetare a locatarilor, dar dupa ... (vezi toată discuția)