avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... de unde primesc parintii bani dupa nasterea copiilor? ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

de unde primesc parintii bani dupa nasterea copiilor? ca am auzit ...

de unde primesc paritntii bani dupa nasterea copii ? ca am auzit ceva recent de sume fantastice de 10K euro ?este adevarat ? poate sa ma lamureasca careva ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:34, 10 Ianuarie 2023
Nu exista asa ceva mentionat intr-un act normativ
De nicăieri ca nu primesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de restituire bani confiscati de regimul comunist Dan-Sebastian Chertes Dan-Sebastian Chertes Buna, Aveti idee de vreun act normativ care sa prevada conditiile restituirii unor LEI confiscati in timpul regimului comunist? Ati avut asemenea spete? ... (vezi toată discuția)
Completare declaratia unica cu venit din turcia darkynok darkynok Buna ziua. Anul acesta am castigat o suma de bani oferind cateva cursuri in Turcia ... bani pe care i-am adus un Romania. Nu am nici o foaie ca am primit ... (vezi toată discuția)
Obligatii petent radu romanessi radu romanessi As dori sa stiu si eu unde este mentionata obligatia ca un petent intr-un proces de recurs sa se intereseze de stadiul procesual sau sa astepte comunicarea ... (vezi toată discuția)