Daca data din stampila de pe plicul venit de la tribunal este 30.12.2022, avand termen de raspuns 15 zile, care ar fi data limita de trimitere a raspunsului solicitat ? In mod real plicul a fost pus in cutia postala pe data de 4 ianuarie 2023 dar eu nu am cum sa dovedesc acest fapt.
Buna ziua, mulțumesc de răspuns am angajat avocat am platit consultația și taxa de consultare dosar dar procurorul a respins cererea de consultare depusă de avocat pe motiv că în calitate de suspect prin art.94. alin.1 și 4 C.p.o in calitate de suspect consultarea nu este unul absolut pt. Că influenteaza desfășurarea dosarului ținând gradul de complexitate al cauzei.Jurisprudenta Ct E.D.O.din anul 04.01.2012 hotărârea Dincer Gul c.Germania . Doresc să știu dacă mai pot depune eu o cerere la procurorul de la tribunalul unde aparțin cu domiciliul. Țin să menționez că am trimis și către secția de poliție cerere pt studiere dosar pt că dosarul încă nu a plecat de la circa de poliție pt că urmează și audierea altor persoane. care nu au fost audiate. Doresc să știu ce trebuie sa fac pt rezolvarea problemei. Mulțumesc anticipat.