avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca data din stampila de pe plicul venit de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca data din stampila de pe plicul venit de la tribunal este ...

Daca data din stampila de pe plicul venit de la tribunal este 30.12.2022, avand termen de raspuns 15 zile, care ar fi data limita de trimitere a raspunsului solicitat ? In mod real plicul a fost pus in cutia postala pe data de 4 ianuarie 2023 dar eu nu am cum sa dovedesc acest fapt.
Cel mai recent răspuns: Mantescu , utilizator 14:56, 10 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua, mulțumesc de răspuns am angajat avocat am platit consultația și taxa de consultare dosar dar procurorul a respins cererea de consultare depusă de avocat pe motiv că în calitate de suspect prin art.94. alin.1 și 4 C.p.o in calitate de suspect consultarea nu este unul absolut pt. Că influenteaza desfășurarea dosarului ținând gradul de complexitate al cauzei.Jurisprudenta Ct E.D.O.din anul 04.01.2012 hotărârea Dincer Gul c.Germania . Doresc să știu dacă mai pot depune eu o cerere la procurorul de la tribunalul unde aparțin cu domiciliul. Țin să menționez că am trimis și către secția de poliție cerere pt studiere dosar pt că dosarul încă nu a plecat de la circa de poliție pt că urmează și audierea altor persoane. care nu au fost audiate. Doresc să știu ce trebuie sa fac pt rezolvarea problemei. Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție ... Mantescu Mantescu Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - astept de 2.5 ani o solutionare Tudor2301 Tudor2301 Buna seara! Pe 05.08.2020, ora 3:00 AM, am fost oprit de un echipaj de la rutiera in sectorul 2, Bucuresti, si mi-a fost intocmit dosar pt alcool la volan. ... (vezi toată discuția)
Salutare ! cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar ... Marius Ynd Marius Ynd Salutare ! Cum as putea sa scap mai “ușor “ de un dosar penal întocmit pentru ART 334 Alin 4 din codul penal m-a refer ce pedeapsa as putea primi din ... (vezi toată discuția)