avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Repaus special săptămânal Buna ziua. Una dintre ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Repaus special săptămânal Buna ziua. Una dintre angajate a ...

Repaus special săptămânal
Buna ziua. Una dintre angajate a primit de la medicina muncii recomandare de "repaus special săptămânal". Mă puteți ajuta, va rog, să îmi detaliați ce poate însemna? Pe fisa de aptitudini anterioara a avut mențiunea se repaus săptămânal legal, adică de 5 zile cu 2 libere, program care i s-a și respectat de altfel. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:28, 11 Ianuarie 2023
Probabil se refera la libere sambata si duminica plus sarbatorile legale. Va trebui sa intrebati medicul specialist de medicina muncii cu care aveti incheiat contract de prestari servicii medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repausul saptamanal in alte zile decat sambata si duminica AphisG AphisG Buna ziua, In situatia in care un angajat are contract de munca in care repausul saptamanal este in alte zile decat sambata si duminica pentru ca lucreaza ... (vezi toată discuția)
Lucrul in ziua de duminica si sarbatori legale afd17 afd17 buna ziua,lucrez in domeniul artistic,si va rog sa imi spuneti daca orele lucrate sambata,duminica,sau sarbatori ar trebui platita in plus sau nu,tinand cont ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o salariata este insarcinata si doreste reducerea ... ionela11 ionela11 Buna ziua, O salariata este insarcinata si doreste reducerea programului de munca cu 1/4, nu a adus decat o adeverinta de la medicul curant prin care i se ... (vezi toată discuția)