avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In cadrul societatii avem o suspiciune de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In cadrul societatii avem o suspiciune de furt . Ce ...

Buna ziua,
In cadrul societatii avem o suspiciune de furt .
Ce pot face legal cu angajatul ca pe perioada cercetarii disciplinare sa nu il chem la munca dar nici sa nu il platesc .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:40, 10 Ianuarie 2023
Nu aveti o astfel de posibilitate legala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara vreau_sa_stiu vreau_sa_stiu daca am trimis prin posta convocarea pentru cercetarea disciplinara dar angajatul in cauza tot vine la lucru.....nu se suspenda contractul pe perioada ... (vezi toată discuția)
Angajat care fura rak0770 rak0770 Buna dimineata! Avem un angajat care a fost prins ca fura. Se vede pe camera de luat vederi. El vrea sa vina in continuare la munca si invoca faptul ca nu ... (vezi toată discuția)
Revisal elam elam Buna ziua, din nou! Mai deranjez cu inca o intrebare : in cazul unui salariat care a facut cerere de concediu fara plata pentru perioada 08.06.2012 - ... (vezi toată discuția)