avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casa parțial achitata,cum se împarte la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casa parțial achitata,cum se împarte la divorț.multumesc

Buna seara .O întrebare,o casa luată prin rate la banca e achitata partial,cum se împarte în caz de divorț,având în vedere că sunt 2 copii la mijloc și cel mic cu handicap grav
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 19:37, 10 Ianuarie 2023
Buna ziua, depinde cine solicita atribuirea casei, cine are capacitatea de a prelua restul creditului, daca exista acordul bancii, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj nimeni_in_ploaie nimeni_in_ploaie Sunt casatorita de aproape 3 ani. Nu demult am cumparat impreuna cu sotul meu(,eu titular,el coplatitor) un apartament prin credit imobiliar Prima Casa,care a ... (vezi toată discuția)
Buna seara,as dori sa stiu ,va rog frumos,daca o persoana care ... Dorascu Lenuta Dorascu Lenuta Buna seara,as dori sa stiu ,va rog frumos,daca o persoana care a luat un apartament prin programul prima casa,la care mai are de platit inca un an jumate,poate ... (vezi toată discuția)