avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Părăsire domiciliu, 2 copii ,anterior ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Părăsire domiciliu, 2 copii ,anterior divorțului,cum afectează ...

Părăsire domiciliu, 2 copii ,anterior
divorțului,cum afectează restul procesului? mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:56, 11 Ianuarie 2023
În principiu, nu afectează procesul.
Însă pentru o abordare juridica la un nivel complex trebuie sa mergeți la o consultanta juridica și sa expuneți situația în detaliu.
Este esențial dacă ați plecat cu minorii sau nu, varsta lor, daca isi doresc sa stea cu dvs, motivul plecării, dacă puteți întrețină singura minorii și dacă aveți o locuință, ce anume doriți sa obtineti în urma procesului de divort etc
Contactati un avocat si o sa va lamuriti in detaliu, stabilind strategia de aparare cu acesta in functie de rezultatul pe care urmariti sa il obtineti in urma separarii.
Teoretic nu influențează în nici un fel,,părăsirea domiciliului conjugal"este o legenda urbana care circula printre justitiabili...
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Discuțiile trebuie purtate pe larg.
Exista anumite obligatii juridice.
Exista și excepții de la regulile de drept.

De plecat puteți pleca dar implicațiile juridice pot fi diferite în funcție de regula sau excepție.
Nu veți avea dosar penal in România finalizat cu o condamnare pentru asa ceva, pe parte penală dacă sunteți mama.
Pentru tați nu se stie...

Indiferent de sex, va puteți trezi și cu politia la ușa.
Am avut cazuri în care clienții mei se trezeau cu politia la ușa sau adversarii, ceva mai rar asa ceva.

Incercati sa mergeti la avocat pentru a înțelege exact tot în concret și nu generic căci nu prea va ajuta sa nu știți nimic concret.

Scris din București 2023
Ultima modificare: Miercuri, 11 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! vă rog frumos sa ma ajutați cu niște informații. ... DeaD DeaD Bună ziua! Vă rog frumos sa ma ajutați cu niște informații. Sunt căsătorită, având un copil de 14 ani, iar relația cu soțul nu este deloc bună, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! nu mă mai înțeleg cu soțul meu de ani de zile ... Luca Ianis Sebi Luca Ianis Sebi Bună ziua ! Nu mă mai înțeleg cu soțul meu de ani de zile și am luat hotărârea să mă despart de el . Copii sunt în totalitate de acord să mă ... (vezi toată discuția)
Părăsire domiciliu cu minor mara2017 mara2017 Bună ziua. Dacă o mamă, a părăsit domiciliu conjugal împreună cu un copil minor, fără acordul tatălui, acesta din urma poate reclama undeva că i-a ... (vezi toată discuția)