Prelungire autorizație de construire
Buna ziua. Am început construcția unei case in 2020, in martie expira autorizația de construire. Am fost la primăria Oradea pentru detalii privind prelungirea acesteia, mi s-a comunicat că se poate face pentru un an cu plata unei sume de 30% din taxa inițiala (când am obținut autorizația). Din ce am citit pe acest forum sau pe diverse saituri de pe internet, am rămas cu impresia că se poate prelungi gratuit pentru maximum doi ani. Sunt in ceață totală. Orice ajutor, trimitere la lege (art., punct, alineat etc) e binevenit. Mulțumesc!
Buna ziua! „Prelungirea valabilității autorizației se acordă gratuit, o singură dată și pentru o perioadă nu mai mare de 24 de luni” www.avocatnet.ro/articol_611...
Mulțumesc, văzusem și eu acest articol. Degeaba, după alte discuții, azi mi s-a comunicat din nou că nu se poate prelungi decât cu un an, varianta cu doi ani nu mai e in vigoare, ce scrie pe net sunt prostii, bla bla bla...
Ăsta e, nu mă pot lupta cu morile de vânt, voi incerca sa finalizez lucrările într-un an.
.