avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Am si eu o intrebare. Am o hotarire ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Am si eu o intrebare. Am o hotarire judecatoreasca ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare. Am o hotarire judecatoreasca definitiva si irevocabila pentru un teren concesionat ,cu hotarire de Consiliul local pentru dezmembrare,expertiza.Sentinta este pentru construirea unui spatiu comercial sau prestarii servicii,insa primarul imi refuza certificatul de urbanism pe motiv ca acolo nu se poate construi spatiul comercial.Desi expertiza zice ca pot construi.Ce as putea face in situatia asta?Refuzul primarului se incadreaza la abuz in serviciu?sau nerespectarea unei hotariri judecatoresti?
Cel mai recent răspuns: floarea de colt , utilizator 15:56, 11 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Cum?Trebuie deschisa actiune in contencios administrativ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune - certificat urbanism - litigiu pe rol eugen82 eugen82 Este vorba de un teren al primariei regim domeniu public, cu privire la care am un litigiu cu primaria de mai multi ani. La cca un an de la chemarea in ... (vezi toată discuția)
Refuz punere la dispoziție titlu de propietate pentru un teren de către municipiu prin primar 1qPaul 1qPaul Am formulat la primărie o cerere pentru concesionarea unei suprafete de teren. Suprafața de teren nu face parte din registru de spații verzi a ... (vezi toată discuția)
Neexecutarea unei hotarari judecatoresti varlan varlan am hotarare judecatoreasca ,definitiva si irevocabila de punere in posesie pe o suprafata de teren.In urma acestei hotarari am dat in judecata primaria pentru ... (vezi toată discuția)