avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, am și eu o întrebare. Tatăl meu suferă ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, am și eu o întrebare. Tatăl meu suferă de dementa ...

Bună ziua, am și eu o întrebare. Tatăl meu suferă de dementa și are și handicap gradul 1 nevăzător în momentul de fata fiind într un azil. Întrebarea mea este dacă ii putem pune pensiile ( cea de munca și cea de handicap gradul 1 nevazator) pe card și ce acte ne trebuiesc. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Jurist74 , utilizator 13:56, 12 Ianuarie 2023
Da. Mergeți la o banca și va vor îndruma ei.

Sory78 a scris:

Bună ziua, am și eu o întrebare. Tatăl meu suferă de dementa și are și handicap gradul 1 nevăzător în momentul de fata fiind într un azil. Întrebarea mea este dacă ii putem pune pensiile ( cea de munca și cea de handicap gradul 1 nevazator) pe card și ce acte ne trebuiesc. Mulțumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dementa senila degenerativa mixta. DanValentinMarcu DanValentinMarcu Tatal meu are acest diagnostic de dementa degenerativa mixta si este foarte greu de ingrijit. Are domiciliul pe buletin in Bucuresti si gradul de handicap si ... (vezi toată discuția)
Indemnizație de handicap pentru demență mihaela_2 mihaela_2 Bună ziua, Am situația următoare: - bunicul este diagnosticat cu demență mixtă si Parkinson, cu referate medicale de la comisie care atestă lucrul ... (vezi toată discuția)
Indemnizație handicap grav cu asistent personal Ionut.Barbu Ionut.Barbu Buna ziua, mama mea suferă de boală Parkinson grad 4 si demență mixtă cu episoade psihotice. La ultima evaluare a comisiei medicale a fost încadrată cu ... (vezi toată discuția)