avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua Intrebarea mea se refera la felul in care ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua Intrebarea mea se refera la felul in care trebuie sa ...

Buna ziua
Intrebarea mea se refera la felul in care trebuie sa actioneze inspectorii OPC. Am incercat sa reclam la inspectoratul teritorial care este la o distanta de cca 80 km de locul faptei si locul meu de resedinta, o posibilă incalcare a legii sanitare, a comportamentului angajatilor si patronului magazinului. In cele din urma am facut reclamatia in scris unde am trecut nr de telefon si adresa mea si am trimis-o prin e mail pentru că așa mi-a cerut inspectorul de la telefon. După 2 săptămâni încep presiunile asupra mea din partea patronului si angajatilor. Piedici pe strada, usa de la apartament vopsita, clanta legata, etc. Am incercat sa vorbesc cu patronul ca sa linistesc situatia. Atacurile au culminat cu un geam spart. Politia nu a vrut sa se implice, mai mult mi-a cerut sa duc dovezi, dar mai bine sa atau linistita ca se vor potoli. Cum pot să maiam incredere in OPC daca el a divulgat numele meu. Multumesc pentru sprijin
Cel mai recent răspuns: Angel Mariana , utilizator 09:49, 16 Ianuarie 2023
Nu au dreptul sa divulge date despre dumneavoastra fiind incidente prevederile GDPR., in caz contrat sanctiunea pecuniara este una foarte mare. Impotriva agresiunilor fizice/morale puteti depune plangeri penale la parchet. Daca doriti sa ripostati pe taram legal, cel mai bine va angajati un aparator.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini multi si recalcitranti in apartament inchiriat cosmin9 cosmin9 sunt vecin cu un ap inchiriat de 2 camere, locuit in prezent de 5 persoane a caror \"activitate\", daca ai noroc, inceteaza doar intre 2 si 6 am. singura ... (vezi toată discuția)
Probleme cu fostul proprietar Claudiu_Daniel Claudiu_Daniel Buna ziua, vreau sa incep prin a va spune ca am stat cu chirie timp de 9 luni in Bucuresti fara contract la fisc, platindu-i acestuia 1 luna chirie + ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet ananasha51 ananasha51 Buna ziua, cum trebuie sa procedez in cazul \"rezilierii\"unui contract internet. Am solicitat, instiintand compania respectiva ca renunt la serviciul de ... (vezi toată discuția)