avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... incredintare copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

incredintare copil

buna ziua.vreau sa stiu si eu daca este posibil,ca mama copilului meu,noi traind in concubinaj imi poate lua copilul.ea are casa ei,dar nu are nici un venit din care poate ingrji copilul.eu am lucrat si de comun acord cu ea m-am bagat in posnatal de ingrijire copil.suntem certati iar eu locuiesc cu parinti.iar alocatia copilului si indemnizatia de crestere copil vin pe adresa parintilor mei.daca nu vom ajunge sa ne impacam mi se poate incredinta mie copilul.va rog ajutatima cu un raspuns:(
Cel mai recent răspuns: ralu_2008 , utilizator 17:19, 23 Ianuarie 2010
nu-i nicio problema daca mama nu are niciun venit...este mama singura, necasatorita si are un copil...in aceasta situatie s epoate adresa primariei si poate beneficia de un ajutor....iata si venitul.
in urma incredintarii, daca are o hotarare definitiva si irevocabila prin care a obtinut incredintarea copilului, poate pleca oriunde in spatiul european fara acordul dvs.

intrebare: copilul e la dvs sau la mama acestuia acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului la tata ContSters179554 ContSters179554 va rog sa ma sfatuiti ce pot face pt ca copilul ia fost incredintat fostului sot si el sta impreuna cu minora si concubina la petrosani,iar eu locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor rosuvicki rosuvicki Am mai multe nelamuriri: Sotul meu a fost casatorit anterior, in urma divortului a cedat copilul minor pentru crestere si educare mamei, deoarece a tinut cont ... (vezi toată discuția)
Poate scoate copilul din tara? vasilescu victor vasilescu victor sunt divortat si in urma divortului copilul a fost incredintat mamei. mama copilului este cetatean moldovean cu drept de sedere in romania. are dreptul sa ... (vezi toată discuția)